Hürriyet

banner image

Hürriyet

2021’de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri…

2021 de  Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix  Filmleri?  28.01.2021  Kübra HANİÇ İNCE

Netflix in en güzel filmlerine 2021’de birbirinden iddialı yapımlar eklenecek gibi görünüyor. En yeni Netflix filmlerini keşfedin

Her hafta kendi orijinal yapımı olan yeni bir film yayınlayan Netflix Heyecanı daha da katlayacak! Ünlü ve başarılı oyuncuların başrolünde olduğu, konularıyla dikkat çeken filmler için şimdiden ‘bana hatırlat’ butonuna tıklamaya hazır olun.       

Pinocchio, Pinokyo
Masal kahramanı Pinokyo’yu farklı bir tarzda izlemeye hazır mısınız? Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro’dan izleyeceğimiz yeni Pinokyo’ya Cate Blanchett, Tilda Swinton ve Ewan McGregor’da sesleriyle eşlik edecek. Alışageldiğimiz Pinokyo masalından farklı olarak daha karanlık bir dünyada geçecek olan filmin tam yayın tarihi belli olmasa da 2021 yılında Netflix’te olması kesinleşti. 

The Dig 6,8
Simon Stone’un yönetmen koltuğunda oturduğu The Dig’in başrolünde Carey Mulligan’ı izleyeceğiz. 1938’de İngiltere’de geçen film alışılagelmişin dışında bir hikâyeyi konu alıyor. Arazisinde bulunan tepelerde bir arkeoloğun kazı yapmasına izin veren Edith’in karşısına umduğundan çok daha fazlası çıkacaktır. Tarihe iz bırakacak kazılarla devam eden film 29 Ocak’ta Netflix’te olacak.

Malcolm & Marie, Malcolm ve Marie
Şarkıları ve danslarıyla çok beğenilen Zendaya, Malcolm & Marie filmindeki performansıyla da şimdiden iyi notlar almaya başladı. Birbirine delicesine aşık iki genci izleyeceğimiz filmde, başarılı bir yönetmenin film galasından döndükten sonra sevgilisiyle yaşadığı tartışma ve sonrası konu alınıyor. Birbirine tutkuyla aşık olan Malcolm ve Marie’nin ilişkisinin bu tartışma sonrası toparlanması hiç de kolay olmayacaktır. Malcolm & Marie 5 Şubat’ta Netflix’te olacak.

To All the Boys: Always and Forever, Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek
Lara Jean’in karmaşık ve eğlenceli aşk hayatı, 12 Şubat’ta yayınlanacak bu filmle devam ediyor. Sevdiği her erkeğe yazdığı romantik mektuplarla başlayan hikâyesinde bu kez Lara Jean ve sevgilisi Peter’ın farklı konuları olacak. İyi ve kötü zamanları birlikte aşmaya çalışan genç sevgilileri izlemek de çok eğlenceli.

Red Dot, Tehlikeli Nokta
Korku ve gerilim türü seviyorsanız İsveç yapımı bu filmi mutlaka kaydedin. Hayatlarına ve sıkıcı olmaya başlayan ilişkilerine eğlence katmak için uzun bir kamp planlayan çift, karla kaplı doğada hiç ummadıkları tehlikeyle karşılaşırlar. Çadırlarında beliren hedef lazeriyle bir katilin hedefi olduklarını anlayan çiftin durumdan kurtulması ise hiç kolay olmayacak. Red Dot, 11 Şubat’ta Netflix’te olacak.

I Care A Lot
Gone Girl ile büyük bir çıkış yakalayan Rosamund Pike, yeni filmi I Care A Lot ile beklentiyi oldukça yükseltiyor. Yasal yollarla yaşlı insanları dolandırarak her şeylerini alan Marla’nın planları günün birinde tepetaklak olur. Mallarını almaya çalıştığı yeni müvekkilinin çeteyle bağlantısı vardır ve Marla bu çeteyle karşı karşıya gelince de iş onun için içinden çıkılmaz hale gelir.

The Kissing Booth 3, Delidolu 3
Netflix’in çok sevilen romantik komedisi The Kissing Booth, üçüncü filmiyle geliyor. Elle’in üniversiteye gitmeden önce, aile evinde geçirdiği son yazla başlayacak film, Elle’nin Noah ile romantik sahneleriyle devam edecek. Elle’in vereceği büyük kararı ne zaman göreceğimiz hakkında tam tarih verilmese de, Netflix, çekimleri tamamlanan filmin 2021’de yayınlanacağını açıkladı.

News of the World
Tom Hanks’in Netflix yapımı filmi News of the World, 10 Şubat’ta geliyor. Amerikan İç Savaşı’nın bitiminin beş yıl sonrasında geçen film, Kiowa halkı tarafından kaçırılan 10 yaşında bir kızı biyolojik ailesine ulaştırma yolculuğunu konu alınıyor. Savaş gazisi Kaptan Kidd’in (Tom Hanks) küçük kızla yaptığı uzun yolculuğu tamamlamaksa oldukça zor olacak.

Moxie
Komedi tadındaki Moxie, genç bir kızın düzene karşı gelerek başlattığı feminist hareketi konu alıyor. Texas’ta ailesiyle birlikte yaşayan lise öğrencisi Vivian okulun cinsiyetçi duruşuna baş kaldırırken annesinden de güç alıyor. Moxie’nin dikkat çeken bir yanı da yönetmen koltuğunda, komedyen kişiliğiyle tanıdığımız Amy Poehler’ın oturması.

Last Letter from Your Lover, Sevgilimden Son Mektup
Jojo Moyes’un aynı adı taşıyan kitabından uyarlanan film izleyenleri 1960’lara götürecek. Londra’da yaşayan gazeteci Jennifer, her türlü maddi imkâna ve mutlu olduğunu sandığı bir evliliğe sahiptir. Günün birinde karşısına çıkan bir adama aşık olur ve aşık olduğu adam ve alıştığı hayat arasında seçim yapması gerekir. Romantik filmin başrolünde izleyeceğimiz isim ise Shailene Woodley.

Don't Look Up
Netflix’in büyük merakla beklenen filmi, dikkat çeken oyuncu kadrosuyla Don’t Look Up olabilir. Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio’yu ilk defa bir araya getirecek filmde iki gökbilimcinin dünyayı tehdit eden göktaşını duyurmaya, ciddiye alınmasını sağlamaya çalışması konu alınıyor. Gösterim tarihi tam söylenmeyen filmde ayrıca Chris Evans, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Meryl Streep, Matthew Perry, Ariana Grande’yi de izleyeceğiz.

Azizler
2021’in ilk günlerinde Netflix’te yayınlanan Azizler, Engin Günaydın ve Haluk Bilginer’i bir araya getiriyor. Ablası ve eniştesiyle yaşayan, ajansta çalışan ve hayatındaki rutinlerden sıkılmış olan Aziz, her şeyi değiştirmek için farklı bir yol izler. Hem Aziz’i hem de etrafındaki karakterleri trajikomik bir şekilde anlatan Azizler izlemesi eğlenceli bir yapım.

Army Of The Dead
Zack Snyder’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Army of the Dead yılın en beğenilen zombi filmi olacak gibi görünüyor. 2021 içerisinde (tam tarihi henüz açıklanmadı) Netflix’te yayınlanacak filmde Las Vegas’ta ortaya çıkan zombi salgını konu alınıyor. Salgını fırsat bilen bir grup askerin Nevada’da yapacağı soygunu anlatacak film şimdiden heyecan yaratmış durumda.

America: The Motion Picture
Channing Tatum, Simon Pegg, Judy Greer’ın sesiyle yer alacağı film Amerikan tarihine alaycı bir bakış atıyor. George Washinton’ın İngiltere Kralı James ile karşı karşıya gelmesini, her karakteri orijinalinden ve yaşadığı yıldan çok daha farklı bir tarzda ele alan film şu an çekim sürecinde olsa da 2021 bitmeden Netflix’te olacağı kesinleşti.

Tick, TickBoom!
Andrew Garfield ve Vanessa Hudgens tick, tick...Boom! filminde bir araya geliyor. 1990’lar New York’unda geçen film, müzikaller için besteler yapan Jon isimli bir adamın kariyerinde neleri doğru yapıp yapmadığını sorgulaması ve Jon’un kız arkadaşıyla aralarında geçen tartışmaları konu alınıyor.

Thunder Force
Octavia Spencer ve Melissa McCarthy Thuder Force ile süper kahraman oluyor. Zamanla birbirinden uzaklaşmış çocukluk arkadaşı olan Lydia ve Emily, yıllar geçtikten sonra süper güç kazanırlar ve bu güçlerini de şehirlerini korumak i
çin kullanırlar. Aksiyon ve komediyi bir araya getiren filmi izlerken eğlenceli zaman geçirileceği kesin.

The Power Of The Dog
Montana kırsallarında yaşayan birbirine tamamen zıt karakterde iki erkek kardeş etrafında dönen film dramatik bir hikâyeyi konu alıyor. Kendi halinde yaşayan kardeşin dul bir kadınla evlenmesinin ardından daha da sinirli olan ağabeyinin intikam planı Netflix’te yer alacak. The Power of Dog’un başrolünde Kirsten Dunst, Benedict Cumberbatch ve Jesse Plemons olacak.
|Netflix|
| 29.08.1997  Kaliforniya |
| Amerikan Teknoloji Medya Hizmetleri SağlayıcısıYapım Şirketi |

2021’de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri… 2021’de Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Filmleri… Reviewed by ümitse on 17:49:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.