Hürriyet

banner image

Hürriyet

İnsan Hakkı… Toplumsal Eşitsizlik… Her Yer İhmal… Çorlu'da Meydana Gelen Kazada Bakım İhmali İddiası.

İnsan Hakkı
Toplumsal Eşitsizlik
Her Yer İhmal
Çorlu'da Meydana Gelen Kazada Bakım İhmali İddiası.
Tekirdağ Çorlu'da meydana gelen tren faciasına ilişkin çok ciddi bir iddia gündeme geldi.
11 Haziran'da hattın bakımı için ihaleye çıkıldığı; fakat ihalenin seçimden 3 gün önce iptal edildiği ortata çıktı. İptal gerekçesinin ise ödenek olmaması olarak gösterildiği iddia ediliyor.

Çorlu'da meydana gelen ve son açıklamalara göre 24 yurttaşın yaşamını yitirdiği, 318 yurttaşın da yaralandığı tren kazasına ilişkin çarpıcı bir detaylar ortaya çıktı. Kazanın aşırı yağmur nedeniyle rayların altındaki toprağın boşalması olduğu iddia edilmişti. Kazanın meydana geldiği İstanbul Halkalı-Tekirdağ Muratlı arasındaki tren yolunun bakımı için Devlet Demir Yolları 11 Haziran tarihinde ilan vererek, 6 Temmuz'da yapılacak olan ihaleyi duyurduğu öğrenildi.

SEÇİMDEN 3 GÜN ÖNCE İPTAL EDİLMİŞ

Tren yolundaki bakımın yapılması için çıkılan ihale 21 Haziran 2018'de iptal edildi. İddiaya göre ihalenin iptal nedeni ise ödenek olmaması.

#DünyadakiBütünCanlılaraSaygı
İnsan Hakkı… Toplumsal Eşitsizlik… Her Yer İhmal… Çorlu'da Meydana Gelen Kazada Bakım İhmali İddiası. İnsan Hakkı…  Toplumsal Eşitsizlik…  Her Yer İhmal…  Çorlu'da Meydana Gelen Kazada Bakım İhmali İddiası. Reviewed by ümitse on 02:30:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.